تیمی که سرمربی افغانستان بسته علنا متشکل از بازیکنانی است که اکثرا در دسته چهارم آلمان حضور دارند و البته این سطح از فوتبال ژرمن‌ها چندان قابلیت تکیه برای بستن یک تیم ملی‌ را ندارد.

گروه ورزشی مشرق - مردم افغانستان به ورزشکاران‌شان افتخار می‌کنند؛ ملتی همیشه گرفتار جنگ که کلاه‌شان را برای تیمی که شش گل خورده برمی‌دارند.

افغان‌ها سه‌شنبه هفته قبل در تهران میزبان ژاپن بودند و شش گل خوردند. درست مثل دیدارشان با سوریه که با شش گل به سود حریف خاتمه پیدا کرد. تماشاگران افغان آخر بازی نه به بازیکنان‌شان بد و بیراه گفتند و نه لشکر شکست‌خورده خود را«هو» کردند. با تمام این اوصاف وقتی پای درددل‌شان نشستیم، شنیدیم:«این تیم‌ملی فوتبال واقعی افغانستان نیست. این تیم دسته چهارم آلمان است. سرمربی آلمانی باید به لیگ افغانستان توجه کند و بازیکنانش را از آن انتخاب کند نه بازیکنان حاضر در اروپا که خیلی‌های‌شان در افغانستان متولد نشده‌اند.»

نارضایتی افغان‌ها از حضور 19 لژیونر در تیم ملی افغانستان

19 لژیونر از تایلند، هند و سوئد تا آلمان

تیم ملی فوتبال افغانستان در گروهE مسابقات انتخابی جام‌جهانی روسیه شانس چندانی برای صعود ندارد.

افغان‌ها تحت هدایت اسلاون اسکلدزیچ سرمربی آلمانی- بوسنیایی خود بعد از سوریه، ژاپن و سنگاپور که به ترتیب 9، 7 و 4 امتیاز گرفته‌اند، چهارم هستند در شرایطی که تیم آخر گروه کامبوج صفر امتیازی است. در تیمی که تماشاگران افغان می‌گویند «آلمانی» است، خیلی‌ها لژیونر هستند. با این حال بررسی عملکردشان در خارج از مرزهای افغانستان نشان می‌دهد منتقدان اسکلدزیچ چندان هم بیراه نمی‌گویند.

نارضایتی افغان‌ها از حضور 19 لژیونر در تیم ملی افغانستان

تیمی که این سرمربی بسته علنا متشکل از بازیکنانی است که اکثرا در دسته چهارم آلمان حضور دارند و البته این سطح از فوتبال ژرمن‌ها با لیگی که در چهار، پنج منطقه این کشور دنبال می‌شود، چندان قابلیت تکیه برای بستن یک تیم ملی‌ را ندارد.

1- منصور فقیریار: در بازی با ژاپن درون دروازه نبود اما عضو اولدنبورگ در دسته چهارم آلمان است.

2- عباس علی‌خیل: متولد آلمان است و برای ویکتوریاکلن در دسته چهارم آلمان توپ می‌زند. در هر هشت بازی این فصل وارد ترکیب اصلی تیمش شده و یک گل زده. علی‌خیل در دو شکست 6 بر صفر افغانستان برابر سوریه و ژاپن وارد ترکیب اصلی خط دفاعی شد.

3- ضمیر دائودی: برابر ژاپن در خط هافبک افغان‌ها 88دقیقه حضور داشت. ضمیر 28ساله متولد افغانستان است اما برای ویکتوریا آسچانن‌بورگ در لیگ دسته چهارم منطقه‌ای آلمان(بایرن) بازی می‌کند.

4- جلال‌الدین شریعت‌یار: این مدافع تیم‌ملی افغانستان در دسته چهارم آلمان برای اسچوین‌فورت بازی می‌کند. شریعت‌یار 32ساله در هر سه دیدار افغانستان مقابل سوریه، کامبوج و ژاپن حضوری 90دقیقه‌ای داشته است.

5- حسن امین: مدافع 23ساله افغان‌ها متولد دارمشتاد آلمان است و پیراهن ساربروکن در دسته چهارم آلمان را می‌پوشد. حسن 370دقیقه در مسابقات انتخابی جام‌جهانی حضور داشته است.

6- نورا... امیری: در لیگ یک سوئد برای ترلبورگ بازی می‌کند. از معدود بازیکنان افغان‌هاست که تیمش در صدر جدول قرار دارد. نورا... برای صدرنشین لیگ یک سوئد طی 11بازی، 825دقیقه تلاش کرده است. امیری چهار دقیقه مقابل کامبوج و 90دقیقه برابر ژاپن به میدان رفته است.

7- مصطفی آزاد زوی: در هر سه دیدار انتخاب اول سرمربی آلمان‌ها برای حضور در خط میانی بود. 22ساله است و برای اولدبورگ در لیگ چهار ژرمن‌ها توپ می‌زند.

8- شبیر لسوفی: در بازی با ژاپن روی نیمکت نشست. در لیگ دسته2 هلند برای برندرچت توپ می‌زند. شبیر متولد قندهار است و از جمله بازیکنان سرشناس افغان‌هاست. لسوفی 71بازی در لیگ یک هلند با پیراهن درچت و تلستار طی سال‌های 2011 تا 2014 انجام داده است.

نارضایتی افغان‌ها از حضور 19 لژیونر در تیم ملی افغانستان

9- عصمت شانوری: 21ساله است و در لیگ دسته دوم هلند توپ می‌زند. عصمت که مثل شبیر برابر ژاپن غایب بود، در فصل2015-2014 برای آشیل در لیگ‌ یک هلند 13بازی انجام داد.

10- انوش دستگیر: متولد هلند است و 25سال دارد. انوش در لیگ دسته دوم کشور گل‌ها برای لین‌دن توپ می‌زند. انوش 35دقیقه برابر ژاپن به میدان آمد.

11- احمد آرش هاتفی: 29ساله است و 235دقیقه در سه بازی اخیر برای افغانستان بازی کرده. آرش عضو تیم ممبئی در لیگ یک هند است.

12- زبیر امیری: قرار شده این فصل برای بایرن‌آلزنائو در اوبرلیگای آلمان توپ بزند. زبیر که سه سال هم در لیگ چهارم ژرمن‌ها حضور داشته، 88دقیقه برابر ژاپن به عنوان هافبک انجام وظیفه کرد.

13- مداسر زکریا: 25ساله است و در سوئد متولد شده. زکریا که برابر ژاپن به میدان نیامد در لیگ یک سوئد برای براگر 12بازی انجام داده تا 611دقیقه پیراهن این تیم را در فصل2016-2015 بر تن کند.

14- مسیح سایقانی: در دسته چهارم فوتبال آلمان عضو تیم استین‌باخ است. مسیح این فصل در شش بازی حضور داشته و پنج بار وارد ترکیب اصلی باخ شده است.

15- مصطفی زازای: عضو سن‌پائولی2 در لیگ چهارم آلمان است. در فصل اخیر دو بازی برای این تیم انجام داده. مصطفی به کامبوج گل سه‌امتیازی افغان‌ها را زد تا تنها گلزن این تیم لقب بگیرد.

16- فیصل شایسته: 23سال دارد و در لیگ‌برتر تایلند برای سونگ‌خلایونایتد توپ می‌زند. فیصل در هر سه بازی اخیر تیم‌ملی افغانستان به عنوان هافبک انجام وظیفه کرده است. این بازیکن در فصل2013-2012 لیگ‌برتر بلغارستان عضو اترا بوده و طی 1924دقیقه یک گل هم به بوتف‌وراتسا زده است. فیصل در فصل 2015-2014 با پیراهن سونگ‌خلا در لیگ‌برتر تایلند به بوریرام و سوپان‌دوربی(2) گل زد.

17- خیبر امانی: 28ساله است و برای ماینز2 در لیگ چهارم آلمان بازی کرده است. در دقیقه68 بازی با ژاپن وارد زمین شد.

18- سنجر محمد احمدی: عضو ممبئی در لیگ یک هلند است. سنجر برابر ژاپن حضور نداشت.

19- مصطفی حدید: در فصل جدید اوبرلیگای آلمان به آلتون ‌93 پیوسته است. مصطفی در هر سه بازی افغان‌ها مقابل سوریه، کامبوج و ژاپن 90دقیقه حضور داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۵:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
    2 4
    سرمربی افغانستان از اروپا نباید بازیکن بیاره باید مابین طالبان ، القاعده ، داعش ، افسران نفوذی پاکستان استعداد یابی کنه تیمی که تشکیل می شود قطعا برزیل و آلمان را هم شکست خواهد داد و قهرمان جهان می شه چرا که تیمی بخواد جلوشون بازی کنه بلافاصله ضامن رو می کشن بومب !
  • ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
    0 0
    بازی خوبی بود
  • ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
    0 0
    چرا بلیط رو انقدر گرون کردن؟!
  • ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
    0 0
    فکر نکنم بازیکنای داخلی افغانستان بهتر از این بازیکنها باشن
  • ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
    4 0
    درود بر ملت بزرگ افغانستان
  • سيد محمد ۱۹:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
    1 0
    دوست ناشناس. من بعنوان يک ايراني از کلمات سخيف شما که معلوم نيست از کدام مليت هستي(ناشناس!)ابراز انزجار مي کنم. مردم افغانستان انسانهاي شريف و مظلومي هستند اما در هر ملتي افراد ناصالح و هنجارشکن هم هستند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس